Atrium - луксозни подаръци и сувенири
ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ: 0888 243 779    

Често задавани въпроси


Как да направя поръчка на сайта?

Поръчка може да направите като се обадите на тел.: 0888 243 779
или чрез формата "Запитване за продукта". 
Направените поръчки от понеделник до петък, до 16.30 ч., за налични продукти, се доставят на следващия ден. Направените поръчки в събота, до 12.30 ч., за налични продукти, се доставят в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници се съобразяваме с работното време на куриерските фирми. 
За разлика от много други онлайн магазини, от 2001г. ние имаме и физически съществуващ магазин ATRIUM,в който може да видите прекрасните ни продукти на живо. Намира се в центъра на гр.Варна, на ул."Бр.Миладинови" №24, срещу уч-ще "Кирил и Методий".
Работното ни време е от понеделник до събота, от 9.00 ч. до 19.00 ч.

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

 1. Право на отказ от договора за покупка от разстояние или извън търговския обект.
 2. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.
 3. Срокът за отказ е 14 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.
 4. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите на контактните данни, посочени на atrium-new.com и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).
 5. Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ в секцията "Условия за ползване", но това не е задължително. Можете също така да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на нашия уебсайт atrium-new.com Ако използвате тази възможност, ние незабавно ще Ви изпратим на траен носител (например по електронна поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа.
 6. За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

 

 1. Действие на отказа.
 2. Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването по посочена от вас банкова сметка; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става единствено, чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането в срок от 1 до 7 работни дни.
 3. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
 4. Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките. Разходите се очаква да не надвишат приблизително сумата за доставката или стандартната куриерска услуга.
 5. Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

Допълнителна потребителска информация вижте на atrium-new.com

пробен въпрос 3

шкяшик яашжг жот жгтжг При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате "сайта ОРС"
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване